Werkplaats

Service staat bij ons met stip op de eerste plaats. Daarom hebben we onze dienstverlening uitgebreid: we komen vanaf nu namelijk ook graag naar jou toe! Dit kunnen we waarmaken dankzij de inzet van ons team van 26 enthousiaste WAGO-professionals. Wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Dat lees je hieronder!

Truck & Trailer reparatie

We verrichten alle denkbare reparaties aan trailers en trucks: van motorische storingen tot kapotte banden en gescheurd zeil. En het mooie is:: we hebben de beschikking over de middelen om alle systemen uit te lezen en voeren zodoende reparaties uit aan alle merken.

APK en ADR keuringen

Voertuigen zwaarder dan 3500 kg moeten jaarlijks APK gekeurd worden. De APK-keuringen voor trailers en trucks, zwaar transport en laadklepkeuringen worden verricht door onze eigen APK-keurmeesters. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons gewend bent!
Rijd je met een chassis dat gebruikt wordt voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen? Dan heb je ook een jaarlijkse ADR-keuring nodig. Ook voor deze keuringen kun je terecht in onze werkplaats. Wel zo handig, alles onder één dak.

24/7 Europese pechhulp voor truckers

Soms kom je in de vervelende situatie dat je pechhulp nodig hebt. Een geluk bij een ongeluk: je kent ons en dus weet je dat er binnen Europa 24/7 iemand voor je klaarstaat! Direct hulp nodig? Bel dan +31 (0) 0183 - 63 19 66, dan komen we zo snel mogelijk naar je toe.

Remonderhoud

Met ons remonderhoud zorgen wij ervoor dat jij veilig op weg bent. Zo vernieuwen we remschijven, remtrommels, remassen, remvoeringen en remblokken. Dan weet je zeker dat je altijd met optimaal remvermogen rijdt. En ken je ons ruilsysteem voor remschoenen en remtrommels al? Door onze grote voorraad leveren we meestal dezelfde dag nog en sta je dus niet onnodig stil.

LPK-keuringen

(Hydraulische) laadkleppen worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtage. Een defect kan leiden tot vertraging of erger; de vereiste veiligheid kan in gevaar komen. Regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbowet verplicht. Werkgevers zijn tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van hun werknemers. Daarom moet jouw laadklep minimaal één keer per jaar gekeurd worden. Dat kan aan de hand van het LPK (Laadkleppen Periodieke Keuring) Keurmerk. Dankzij dit keurmerk is de veiligheid van jouw laadklep optimaal gewaarborgd.

Schadeherstel

Heb je schade gereden? Vervelend! Wij herstellen de schade aan jouw truck, trailer of chassis snel en vakkundig. We doen er alles aan om je snel weer veilig op de weg te krijgen. Indien nodig zorgen we ook voor de afhandeling met de schade-expert. Zo heb jij er zo min mogelijk omkijken naar.

Stralen & spuiten

Bij WAGO beschikken we over een eigen stralerij en spuitkabine. Door te stralen worden materialen ontdaan van vuil, roest en oude laklagen. Eventuele onvolkomenheden worden daarbij zichtbaar en deze repareren we voor je. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw trailer er weer als nieuw uitziet!

Maatwerk aanpassingen

We krijgen regelmatig verzoeken voor het aanpassen van trailers. Ook dát doen we voor je! Laat ons weten wat je wensen zijn, dan vertellen wij je wat er mogelijk is, hoe lang het doen van een dergelijke aanpassing gaat duren en welke kosten hier aan zijn verbonden.