Voertuigen zwaarder dan 3500 kg moeten jaarlijks APK gekeurd worden. APK-keuringen voor trailers en trucks, zwaar transport en laadklepkeuringen worden verricht door de eigen APK-keurmeesters van WAGO. Snel en betrouwbaar.

Desgewenst monitort WAGO periodiek onderhoud en keuringen. Als fleet owner heeft u dus nergens omkijken naar. Zodra een trailer toe is aan periodiek onderhoud of keuring, informeert WAGO de fleet owner. Zo is de fleet technisch altijd in optimale conditie. En zijn veiligheid én continuïteit gewaarborgd.

Vrijwel altijd op de plank

Het onderdelenmagazijn van WAGO voorziet in de benodigde onderdelen voor de eigen werkplaats én in leverantie aan klanten. De meest gangbare losse onderdelen voor trailer, oplegger en truck zijn in het onderdelenmagazijn zoveel mogelijk op voorraad.
En liggen ze niet meer op de plank, dan zorgt WAGO ervoor dat ze binnen afzienbare tijd worden geleverd.
Onderdelen kunnen worden afgehaald bij ons magazijn of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of fax worden besteld. Binnen een straal van 60 kilometer wordt uw bestelling zonder extra kosten bezorgd.

Optimaal remvermogen

WAGO vernieuwt remschijven, remtrommels, remassen, remvoeringen en remblokken.

Remt uw truck of trailer niet goed? Laat WAGO dan een diagnose stellen. Het kan zijn dat de remschijven of remtrommels niet gelijkmatig zijn afgesleten. In onze goed geoutilleerde werkplaats vlakken wij de schijven nauwkeurig af, zodat de remblokken weer voldoende grip hebben op het oppervlak. Resultaat: het remvermogen is weer maximaal. En de veiligheid gewaarborgd!

WAGO is van alle markten thuis

WAGO verricht alle denkbare reparaties aan trailers en trucks, van kapotte banden tot gescheurd zeil. Van alle markten thuis: WAGO voert reparaties uit aan alle merken. Wij hebben de beschikking over de middelen om alle systemen te kunnen uitlezen. 

Uw trailer weer als nieuw

WAGO beschikt over een eigen stralerij en spuitkabine. Stralen is een techniek waarmee materialen worden ontdaan van vuil, roest en oude laklagen. Eventuele onvolkomenheden worden daarbij zichtbaar en gerepareerd.
Stralen is van groot belang voor een optimaal resultaat bij het spuiten. Na het stralen is het materiaal mooi egaal en wordt het gespoten. Een gestraalde en gespoten trailer ziet er weer als nieuw uit en kan weer jaren mee.

Dat levert niet alleen een aanzienlijke besparing voor de portemonnee op, maar ook voor het milieu.

Laadkleppen: keuren en onderhouden

(Hydraulische) laadkleppen worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtiage. Een defect kan leiden tot vertraging of erger; de vereiste veiligheid kan in gevaar komen. Regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbo-wet verplicht. Werkgevers zijn tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van hun werknemers. Minimaal één keer per jaar dient uw laadklep te worden gekeurd. Dat kan aan de hand van het LPK (Laadkleppen Periodieke Keuring) Keurmerk. Want dankzij dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep beter gewaarborgd.

WAGO’s eigen ruilsysteem

WAGO heeft een eigen ruilsysteem voor remschoenen en remtrommels. Vrijwel altijd hebben wij voldoende voorraad en kunnen wij dezelfde dag nog leveren.
Het uitdraaien van remtrommels is kostenbesparend. Maar dat niet alleen: zo gaan de remtrommels ook langer mee. Dat geldt ook voor remschijven. Uiteraard blijven zowel remtrommels als remschijven binnen de waarden van de fabrikant.

Uw trailer technisch altijd in optimale conditie

WAGO is RDW erkend voor het keuren en onderhouden van trucks en trailers.
Periodiek onderhoud van trailers is bij WAGO dan ook in goede handen.